22:35 53 90
post@elna-oslo.no

om-ossElna Oslo Sy- og Servicesenter er distributør i Oslo av symaskiner, strikkemaskiner , overlock, strykepresser og har et rikholdig utvalg i garn og sytilbehør. Vi fører kjente merker som elna, Janome og Husqvarna. Med lang bransjeerfaring, butikk og eget service verksted sentralt på Grünerløkka i Oslo leverer vi kvalitet og service i alle ledd. Trenger du service på din gamle symaskin hjelper vi deg gjerne med det.

Spør oss om råd når du skal kjøpe ny symaskin, vi er der for deg. Vi har til enhver tid et 20 talls maskiner i utstilling slik at du kan komm e innom og prøve før du bestemmer deg for hvilken du vil ha. Alle våre nye symaskiner leveres med 5 års garanti.

I vår butikk finner du en mengde tilleggsutstyr til alle våre symaskiner, som for eksempel symaskin nåler, spoler, syføtter, strømledning, fotpedal lyspære symaskinolje, sybord, trillebager, syskrin osv.

Vi har også et stort utvalg garn, strikkepinner, oppskrifter fra forskjellige leverandører.
Sandnesgarn, Dalegarn, Per Tryving, Garnstudio, Viking og Coats…I menyen til venstre har vi samlet en del produkter som du kan se på før du bestiller direkte på nett eller om du ønsker besøk oss gjerne i butikken, vi har alle modellene utstilt. Med store innkjøp og salg over internett har vi opparbeidet konkurransedyktige priser som kommer deg til gode- sammenlign oss gjerne med våre konkurrenter. Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss meget stor kompetanse som våre kunder kan nyte godt av. Vi har full garanti oppfølging, service og er ”alltid der for kunden”.
Ønsker du spesifiserte tilbud eller detaljert produkt- eller prisinformasjon kan du kontakte oss på epost: post@elna-oslo.no